עין עזיז הוא כפר סורי עזוב, שהשתייך לסוריה עד למלחמת ששת הימים. הכפר הוקם על הריסות יישוב יהודי ששכן כאן בתקופת המשנה והתלמוד. במקום מעין נובע שנקרא עין כנף שימש כמקור מים ליישובים ששכנו במקום לאורך ההיסטוריה. מה מקבלים מאיתנו ? מזטי -בני יהודה- כריך שמנמן מתפריט הסנדוויצים ,לא כשר א-ד 10:00-19:00, ו-שבת 9:00-15:00 יקב סקוריה מושב כנף-טעימות יין-טעימה של 4 סוגי יינות (משתנה בהתאם לזמינות במלאי) מלווה בהסבר על היקב ועל היין א-ו 11:00 -16:00 ניתן לתאם הגעה באתר או במספר052-4265424 עזיזו חוות הלבנדר מושב כנף -גביע גלידת לבנדר וסיור. לסיור יש לתאם הגעה 0505871515 מה עושים היום: אנחנו נוסעים לדרום רמת הגולן ליום שכולו חוויה קולינרית מקומית. נפתח את היום בטעימות יין ביקב מקומי אשר הוקם באזור החקלאי של הגולן. נשמע את סיפור היקב ונטעם ממגוון היינות המשובחים שלו. היקב שהוא "אסטייט ווינרי" מושג שפירושו שהכרמים הם של היקב, וליקב שליטה מוחלטת בכל שלבי הכורמות והייצור של היין. משם נמשיך למשהו מתוק בממלכה הסגולה - חוות הלבנדר מהגולן חווה משפחתית, המתמחה בגידול לבנדר מאז 1987, ובייצור עצמי של מוצרי לבנדר טבעיים נבחרים. במקום תוכלו להתרשם וליהנות מחנות סגלגלה במיוחד ובה מוצרי הלבנדר שאותם מייצרים בייצור טבעי וייחודי, ותוכלו לטעום גלידת לבנדר מיוחדת. לסיום היום נעבור לבני יהודה למעדניה קטנה , ולטעימת סנדוויץ' מהתפריט המפנק. נגיעות של טבע : לאחר היקב מזמין אתכם לצאת מהישוב לכיוון עין כנף במקום תוכלו ליהנות מבית הכנסת המשוחזר, מעיין עם שלוש בריכות מלאכותיות ומקום לפיקניק בחורשת אקליפטוסים.
במרחבים אינסופיים של טבע, אדמת בזלת ומטעים מורקים, צצים להם מקומות מיוחדים שמספרים את סיפור הקולינריה של אדמת חבל הבשן. טעמים של ירקות ופירות שהרגע נקטפו, יין מגפן שצמח בין סדקי הבזלת ושל חקלאות שמתקיימת כאן כבר דורות רבים. אנחנו בארץ הבשן נשמח להכיר לכם את המקומות הקטנים הללו, כאלה שרק המקומיים מכירים. נפגיש אתכם עם האנשים הסיפורים והטעמים של חבל הארץ המופלא הזה. תוכלו לטעום להציץ לשאול לחוות להריח ולגעת להבין שמאחורי כל מוצר מוגמר מסתתר סיפור - סיפורה של אדמת הבשן ואנשיה.
לכל המוצרים שלנו